Jeg har en kreativ tilgang til fotografering, og hvid baggrund og alt for opstillede billeder, i forbindelse med børnefoto er NO-GO. Jeg fotograferer børnene på legepladsen, i omgivelser, som de kan føle sig trygge i. Det giver et naturligt resultat med ægte smil og glæde. Forældrene får billeder af deres børn, der stråler af glæde. Ikke af nervøsitet og kejtede vinkler.

 

hvordan

Fotografen tager 10 billeder af hvert barn, og forældrene kan se billederne efter få dage på Internettet via et link, som bliver tilsendt pr. mail. Forældrene har dermed mulighed for at gennemse, udvælge, bestille billederne direkte via Internettet. For billeder på print er pris og størrelser efter aftale. Jeg fotograferer alle børn på et udvalgt område på legepladsen. Oftest vil en gruppe børn opholde sig omkring det område og så på tur komme hen og få taget billeder. Jeg fotograferer også fri leg, hvor børnene ikke er så opmærksomme på at jeg er tilstede. Stue/gruppefotografering er gratis for institutionen.

 

Hvor/hvornår foregår fotograferingen

I Periode 1 (januar-juli) kan fotograferingen foregå inden for daginstitutionens åbningstid eller i weekender. Der kan foretages både portræt- og gruppe/stuefotografering, indendørs såvel som udendørs, afhængig af vejret.

I Periode 2 (august-december) foretages portrætfotografering indendørs og både i åbningstiden og weekends.

Weekendfotografering sker med forudgående tilmelding og evt. med tilsyn fra en/flere af børnehavens ansvarlige.

Pris på fotografering

299,- pr. barn incl. moms

399,- Med søskende/forældre

Webfiler af alle billederne er også inklusiv i prisen herover (webfil kan bruges på de sociale medier).

Betalingen for selve fotograferingen sker via fremsendelse af faktura eller mobilepay.

Ingen personlige oplysninger vil blive videregivet eller solgt. Ej heller oplysninger om hvor, hvornår eller hvilke typer fotograferinger der er købt igennem Fotograf John Hansen. Der offentliggøres kun billeder efter aftale med kunden, alle billeder er dækket af ophavsretten.