Lav dine egne billeder, i stedet for at stjæle mine. Go create your own pictures instead of stealing mine.
logo

Nyfødte Fotografering

Tillykke til alle de gravide, og tak for alle henvendelserne omkring fotografering af nyfødte. Jeg vil her prøve at forklarer hvad og hvordan det kommer til at foregå.

Hvad koster det?

Lad os starte med det de fleste spørger om, nemlig hvad det koster. Som i ved er intet i verden gratis, dog er det minimalt hvilket omkostninger der er forbundet med mit fotoshoot.

Der vil blive udformet en såkaldt TFP kontrakt, dette er en kontrakt hvor i får billederne gratis imod at jeg kan få lov til at bruge dem til promovering.

I vil få alle redigerede billeder tilsendt digitalt, billederne er i fuld opløsning lige til at printe, samtidig vil der være et fotoalbum i 6 måneder, som i nemt kan dele med familie og venner.

Hvornår skal billederne tages?

Billederne skal helst tages inden for de første 14 dage efter barnet er født, det er her at barnet sover mest. Her er det nemmest at “forme” de små, og det gør det nemmere for mor og barn men også for mig som fotograf .

Hvor lang tid tager fotografering?

Det afhænger helt af barnet, men man skal regne med 3-4 timer til opsætning og klargøring, fotografering, mad til barnet, samt tale med mor/far.

Hvor kommer det til at foregå?

Jeg kommer ud til jer og tager billederne, jeg har alle ting med.

Er i stadig interesseret i fotografering af jeres nyfødte, så kontakt mig via nedenstående link.

Husk at angive terminsdato, telefonnummer, samt adresse.

Dine oplysninger bliver kun opbevaret, så længe vi har kontakt til dig.

Se mere af mit arbejde og følg mig på:

https://www.instagram.com/johnhansenphoto/

https://www.facebook.com/johnhansenphoto