Lav dine egne billeder, i stedet for at stjæle mine. Go create your own pictures instead of stealing mine.
logo

Nyheder i 2019

2018 har været et godt år for bryllupsfotografering, her er antallet af bryllupper fordoblet i forhold til 2017.

Nu skriver vi snart 2019 og her vil jeg udvide forretningen med tre nye tiltag, gravidfotografering, portræt og babyfotografering. Specielt babyfotografering glæder jeg mig rigtigt meget til, det er noget jeg har ville prøve siden jeg oprettede firmaet, det er dog ikke noget jeg har arbejdet mere i siden.

Nu har jeg lavet et opslag på Facebook hvor jeg søger gravide til babyfotografering, på nuværende tidspunkt har opslaget haft en rækkevidde på 2800 personer. Heraf er det minimum 16 personer der gerne vil have taget billeder. Jeg havde ikke forventet at der var så stor respons på opslaget som der var, det er jeg meget beæret over.

De øjeblikke vi oplever i dag, kommer ikke igen i morgen. Bevar jeres minder gennem fotografiet.

JOHNHANSENPHOTO
Mit første babyportræt

Published by

2 thoughts on “Nyheder i 2019”

  1. If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *