Jeg lægger vægt på, at fange de ægte øjeblikke, hvor kærligheden rigtigt skinner igennem. Det er vigtigt, at kemien også er i orden. Derfor tilbyder jeg 1 time uforpligtende møde, hvor I kan vurdere, om der er den ønskede kemi til stede. Min indgangsvinkel til en konfirmation er 85% dokumentar, men vil selvfølgelig sikre mig at afsætte tid sammen med jer til at lave den type billeder der er i min portfolio.

Konfirmand Pakke 1

Vi laver en portræt serie af konfirmanden, samt familien hvis det ønskes. Det kan være ved kirken eller et sted efter jeres ønsker. Der bliver både nogle flotte klassiske portrætter, men også nogle anderledes vinkler, alt efter hvad jeres ønsker til billederne er.

40 minutters fotografering

10 digitale billeder som kan printes i 50x70

1500,- incl. moms

Konfirmand Pakke 2

Fotografering af konfirmand og familie ved kirken eller et sted efter jeres ønsker, samt skønne situations billeder til festen af gæster, gavebord, borddækning mm.

 

 

2 timers fotografering

100 digitale billeder som kan printes i 50x70

2500,- incl. moms

Konfirmand Pakke 3

Fotografering fra kirkens start og indtil I sætter jer til bords. Alt bliver foreviget i skønne billeder, både kirkegangen, portræt billeder af konfirmanden alene og sammen med familien, samt skønne situations billeder til festen af gæster, gavebord, borddækning mm.

4 timers fotografering

200 digitale billeder som kan printes i 50x70

3000,- incl. moms

Ved alle pakkerne tillægges et kørselstillæg på 3,53 kr pr. kilometer tur/retur uden for Fyn.

 

 

Alle priserne er inkl. 1 times møde vedr. Jeres specifikke ønsker (ca. 1 måned inden konfirmation), for afklaring af udtrykket og hvilke ting I ønsker, der lægges vægt på. Webfiler af alle billederne er også inklusiv i prisen herover (webfil kan bruges på de sociale medier)Beløbet betales via fremsendelse af faktura.

Ingen personlige oplysninger vil blive videregivet eller solgt. Ej heller oplysninger om hvor, hvornår eller hvilke typer fotograferinger der er købt igennem Fotograf John Hansen. Der offentliggøres kun billeder efter aftale med kunden, alle billeder er dækket af ophavsretten.