Lav dine egne billeder, i stedet for at stjæle mine. Go create your own pictures instead of stealing mine.
logo

Graviditet

Graviditetsfotografering

Bevar dine minder gennem fotografiet

Hver session er unik for den vordende moder. Jeg prøver at tilrettelægge hver session så den passer netop til dig, uanset om det er på en flot lokation, eller en elegant lifestyle session. Mit mål er at få dig til at føle og stå smuk, indeni og udenpå! Din session er her hvor du skal slappe af og have det sjovt. Du skal ikke bekymre dig om at være kamera sky- det er min opgave at få dig til at føle dig tilpas.

Jeg mener at det bedste tidspunkt for graviditetsfotografering er mellem 28-35 uge. Det er her du står flottest, og inden der kommer for meget vand i kroppen. Det giver os også tid til at lave en ny aftale hvis vi bliver ramt af dårligt vejr.

Har du ikke selv noget at tage på, så vil jeg prøve at finde noget der passer dig. Din partner og evt. børn er mere end velkommen til at komme med, eller deltage i sessionen.

Kontakt mig gerne inden uge 28 for at få lavet en aftale.

  • Guld

  • Kr1195
  • 10 Digitale Billeder
  • Billeder på lokation

Fotografering

Min indgangsvinkel er 85% dokumentar (fluen på væggen). Jeg bruger udstyr og teknikker som jeg mener vil kunne give jer de flotteste billeder, så i vil kunne genopleve dagen mange år efter.

Redigering / Levering

Jeg vælger de mest brugbare billeder fra dagen, herefter udvælger i online dem i gerne vil have. Alle udvalgte billeder bliver afleveret på usb-stick, lige til at sende til fremkaldelse og brug på de sociale medier.

Farve korrection

Billederne jeg levere er farve korrigeret, nogle af de udvalgte billeder har dog gennemgået yderlige fin justeringer.